Poklon paketi

Srećan je onaj koji daruje, zato je Moja Tašta spakovala poklone umesto vas!

Poklon paketi – srećan je onaj koji daruje, zato je Tašta spakovala poklone umesto vas

Ako želite da budete originalni, onda ste na pravoj stranici. Poklon paketi “Moja Tašta ne Pije svašta” su idealni za sve vrste proslava, rođendana ili slava.

Krenuli ste kod prijatelja u goste, ili možda da prvi put upoznate vašu taštu? Obradujte je našim poklon paketima i nećete pogrešiti. Sigurni smo da ćete pokupiti sve simpatije i nema boljeg načina da “probijete led” prvog susreta. Napomena: Radi dobro i kod svekrva.

Živimo u vremenu kada veći deo dana provedemo u poslu i ne stignemo da mislimo na sebe, a kamoli na druge. Žurimo, kasnimo, i tako u krug. Na brzinu obavljamo sve što ima veze sa darivanjem, na brzinu izađemo, kupimo vino ili kafu i to je to. Naši poklon paketi su zato idealni za vas. Mi smo tu da mislimo za vas i o utisku koji ostavljate.

Idealan poklon za slavu

Period praznika i slava u nama izaziva radost i predstavlja vreme druženja sa prijateljima i bližnjima. Kada idemo u goste trudimo se da ne ponovimo poklon od prošle godine, da uskladimo taj poklon sa prilikom, a i da se dopadne domaćinima slave.

Nekada se na slavu odlazilo bez ičega. Da, baš bukvalno tako. Vrata kuće su bila otvorena za sve, najvažnije je bilo da domaćini znaju lepo da dočekaju i ugoste goste. Danas se to malo promenilo. Zato vam predlažemo jedan idealan poklon paket za slavu, a on sadrži:

Domaća kafa 200g, kapsule nespresso, Mocart kugle i vino

Za svakoga ponešto, ispoštovaćete tradicionalne ljubitelje kafe i fanove kapsula, a ima li šta lepše uz vino nego Mocart kugle. Sigurni smo da će domaćini slave biti oduševljeni.

Idealan poklon za odlazak u goste

Složićete se da je nekako običaj da kad idemo u goste uzmemo nešto kao znak pažnje. Ako ne poznajete dobro domaćina ili niste sigurni u njegov ukus, mi vam predlažemo da “igrate na sigurno”. Zato ovaj poklon paket može biti idealan predlog za vas:

Domaća kafa 200g, kapsule nespresso i šolja za kafu

Da ne biste gubili vreme i nepotrebno razmišljali koju kafu domaćin voli da pije, onda je ovaj poklon paket pravi izbor, sigurno nećete pogrešiti.

Idealan poklon za upoznavanje sa taštom

Da došao je i taj dan. Možda ste se mesecima unapred spremali, možda se dešava i brže nego što mislite, ali ne brinite, tu smo mi da pomognemo da budete sigurni da će ovaj šarmantni poklon sigurno obradovati vašu buduću taštu. Da cveće nije uvek idealan dar pokazalo se mnogo puta. Možete nekad biti i loše protumačeni, i možda je cveće postalo dosadan i monoton poklon. Kafa i ratluk su dobitna kombinacija kada idete u nepoznato. Najveće simpatije pokupiće zasigurno šolja “Moja tašta ne pije svašta”. Verovatno će sva rodbina biti obaveštena o ovom simaptičnom poklonu i zasiguno ćete postati omiljeni “zet”.

Domaća kafa 200g, ratluk i šolja “Moja tašta ne pije svašta”

Javite nam utiske prvog susreta!

Idealan poklon uvek

Ovaj poklon paket će obradovati svakog. Nema lepše kombinacije za početak dana. Za svakog ljubitelja domaće kafe tu je i domaći ratluk. Neki ne mogu da zamisle kafu bez ove kraljevske poslastice. Jedno uz drugo idu savršeno, možemo reći da su najbolji prijatelji:

Domaća kafa 200g i domaći ratluk

Kao što smo gore naveli, ne morate previše da mislite, mi smo za vas lepo organizovali, pažljivo odabrali i spakovali proizvode. Vaše je samo da izaberete kako i za koju priliku i koga želite da obradujete. Svaki poklon paket je originalan i sigurno neće proći nezapaženo, a o ukusu i svežini proizvoda da i ne govorimo.
Ljubav na prvi gutljaj i zalogaj!

Pročitaj više