Kapsule

Zavirite u naš svet kapsula, izbor je na vama, ali znajte da Moja Tašta ne pije svašta

Zavirite u naš svet kapsula

Kapsule su postale apsolutni hit na tržistu Srbije. Naravno, ta potražnja uzrokovana je pre svega njihovom efikasnošću i kvalitetom.

Dobro došli u naš svet kapsula! Na raspolaganju su vam Dolce Tašta, Dolce Gusto, Tašta kapsule kompatibilne sa Nespresso aparatima i naši Tašta Dolce čajevi.

Promenom načina života menjaju se i naše navike, a samim tim i naše potrebe. Nedostatak vremena unosi više potražnje za nečim što će nam pružiti zadovoljstvo, a nećemo morati na to dugo da čekamo. Takve su upravo naše kapsule.

Popularnost kapsule najviše duguju svojoj praktičnosti. Većina nas voli da nešto spremi brzo i lako, a da to opet bude lepo. Upotrebom kapsula mi postižemo taj efekat.

Među mlađim generacijama velika je potražnja za kafom u kapsulama. Toliko su jednostavne za upotrebu da ih možete poneti sa sobom ako idete negde van grada. Potreban vam je samo aparat, a verujte nam, možete i njega spakovati lako kao deo vašeg prtljaga.

Takođe, ono što je novitet na tržištu to su Dolce čajevi u kapsulama. Oni su kompatibilni sa svim Dolce Gusto aparatima. U ponudi su neki od najaktuelnijih ukusa, kao što su jabuka-cimet, pomorandža-đumbir, crni čaj sa limunom i divlja trešnja. Ako niste probali do sada, ovo je prava prilika da zavirite u magični svet ukusa čajeva pripremljenih na ovaj način. Nećete se pokajati, niti primetiti promenu u ukusu.

Kao što smo rekli, priprema napitaka putem kapsula doživela je potpuni bum poslednjih godina, pre svega zbog jednostavne upotrebe i ukusa koji se ne razlikuje previše od espressa koji ćete poručiti iz kafića.

Za šoljicu kafe ili čaja uvek se nađe vreme, pijemo ih ujutru, za vreme sastanka ili na pauzi sa prijateljima. Idealno je još ako cela ta priprema skraćuje vreme, zato je upotreba kapsula idealna za kuće i firme, zato što sve što vam treba je aparat za kapsule i po mogućnosti sa paletom različitih ukusa i jačina koje ce u vaš prostor uneti neku posebnu energiju.

Kapsule su idealne za kućno korišćenje, za firme, kancelarije, doktorske ordinacije, salone…

Prednosti je dosta, a mi ćemo navesti neke od njih.

Veoma jednostavna upotreba – dovoljno je samo da kapsulu ubacite na predviđeno mesto, napunite posudu sa vodom, stavite šoljicu, pritisnete dugme i voilà! Vaša kafa je gotova.

Brzina – kao što smo gore naveli, za ceo proces vam treba oko jedan do dva minuta vašeg vremena. Ne morate stajati nad šporetom i čekati da voda provri, već za tridesetak sekundi imate svoj traženi napitak.

Čistoća – same kapsule su hermetički zatvorene, što znači da ne dolazi do mešanja sa spoljašnjim faktorima.

Svežina i kvalitet – upravo zbog gore navedene činjenice da su kapusule vakumirane, ukus i svežina su ono što je karakteristično za njih. Svežina ne nestaje a ukus ostaje trajan.

U kapsulama je uvek idealna mera za kafu ili za čaj. Ne morate da razmišljate da li ste uzeli odgovarajuću količinu kafe za vaš omiljeni lungo ili ristretto, vaše je samo da odaberete šta pijete tog dana i stavite kapsulu u aparat.

I ono najlepše za kraj. Posle spremanja vašeg omiljenog napitka uopšte ne morate da čistite i perete za sobom, kao što je to slučaj kada pripremate domaću kafu pa morate da perete džezvu, ili u žurbi ponekad za sobom ostavite haos. Ili ne daj Bože zaboravite uključen šporet, što je čest slučaj ako ujutru kasnite na posao.

Nadamo se da su ove karakteristike i više nego dovoljne da se odlučite za upotrebu kapsula. Na vama jedino ostaje da odaberete vaš omiljeni ukus ili vrstu kafe ili čaja. A što se tiče čajeva, izbor je takođe pao na sjajne i kvalitetne ukuse.

Kod nas možete pronaći širok izbor kapsula visokog kvaliteta, jer kao što uvek naglašavamo – ne zaboravite da tašta ne pije svašta.

Pročitaj više