Kafa sa aromom

Da vam jutra počnu na ukusan način

Kategorije proizvoda
Sortiraj po:
Kafa sa aromom

Imate li vi svoju omiljenu kafu sa aromom? Koji je to ukus kojem se stalno vraćate? Ili ipak uvek probate neki novi?

Smatra se da kafa sa aromom ima veoma dugu tradiciju. U početku je to izgledalo tako da su se dodavali prvenstveno različiti začini. Istok je preferirao cimet i šećer, dok je Zapad više dodavao mleko, ali i bademe i smokve.

Dvadeseti vek donosi arome kafe (lešnik, karamela, cimet, čokolada) i dodatke koje i sada poznajemo – šlag, sladoled, ali i alkohol. Italijani vole kafu sa likerom od badema, Irci sa viskijem, Jamajčani sa rumom, i tako dalje.

Sigurni smo da ste u karti pića u mnogim kafićima mogli da naiđete na dužu listu sa kafama. Osim onih standardnih, domaćih, kratkih, dugih, sa mlekom, nailazite i na one sa ukusom lešnika, vanile, čokolade, kao i badema, karamele….

Uz našu bogatu paletu kafa sa aromom upoznajte se sa najpopularnijim ukusima :

Kafa sa aromom pečenog lešnika

Ova kafa će definitivno oduševiti svakog ljubitelja kofeina, ali će svojom aromom i ukusom upotpuniti posebne trenutke opuštanja.

U osnovi je kafa Brazil, blaga arabika, slatkog ukusa, sa aromom lešnika. Spoj kafe sa aromom lešnika je među najpopularnijim aromama u Srbiji. Ova ukusna kafa moze biti savršen izbor sa popodnevno druženje.

Kafa sa aromom čokolade

Fini ukus čokolade koji prožima standardnu aromu i ukus kafe savršen je blend koji će odgovarati svakom ljubitelju čokolade i kafe.

U osnovi je kafa Brazil. Blaga arabika, slatkastog ukusa, sa bogatom aromom čokolade. Domaća kafa sa ukusom čokolade – pa nema idealnije kombinacije za nadolazeće lepe dane. Takođe, ova kafa je idealan poklon za vama dragu osobu koja je navikla na neku standardnu kafu. E pa vi je iznenadite sa ovom i videćete oduševljenje.

Kafa sa aromom karamele

Kafa koja će možda u mnogima probuditi osećaj bezbrižnog detinjstva, kada je sreća bila u jednoj karameli. U osnovi je kafa Brazil, blaga arabika, slatkog ukusa, sa aromom karamele.

Ovu kafu možete kombinovati i u različitim receptima i dezertima.

Kafa sa aromom vanile

Volite ukus vanile? Onda je ova kafa pravi izbor za vas. Čarobna kombinacija vanile i kafe u jednoj šoljici probudiće sva vaša čula.

U osnovi je kafa Brazil, blaga arabika, slatkog ukusa, sa aromom vanile.

Kafa sa aromom cimeta

Kada želite da upotpunite prazničnu atmosferu, onda je kafa sa aromom cimeta pravi izbor! U osnovi je kafa Brazil, blaga arabika, slatkog ukusa, sa aromom cimeta.

Kažu da je idealna za zimske dane, a mi kažemo da je idealna za sva godišnja doba. Ukus cimeta je nešto što je neprolazno.

Pročitaj više