Elektronske cigarete

Upotpunite svoj užitak u kafi “Moja Tašta ne pije svašta” zdravijim elektronskim cigaretama ICE VAPE!

Elektronske Cigarete – Uživanje u duvanu i kafi je tradicija, ali sada bez dima i neprijatnih mirisa

Ako Vaše uživanje u kafi “Moja Tašta ne pije svašta” nije potpuno bez cigarete, onda će elektronske cigarete ICE VAPE da raspamete vaše čulo ukusa i da zadovolje Vašu potrebu za nikotinom na zdraviji način i po Vas i po Vašu okolinu.

Zaboravite na neprijatne mirise, prljave pepeljare i štetne sastojke tradicionalnih cigareta!

Pogledajte našu ponudu ICE VAPE elektronskih cigareta i aroma jer Vaše uživanje u kafi ne mora da bude više unutar oblaka duvanskog dima.

Šta je elektronska cigareta ICE VAPE?

Elegantna, jednostavna i aromatična elektronska cigareta ICE VAPE je zapravo nargila, unapred napunjena tečnošću koja odiše prijatnom aromom i možete je koristiti u svakom trenutku.

Aparat ICE VAPE radi na baterije i uz ovu elektronsku cigaretu nikakvi punjači, utičnice, čistači ni dodaci nisu Vam potrebni.

Da li ICE VAPE može da zadovolji pušača?

Česta briga mnogih pušača je da li će ova elektronska cigareta zadovoljiti njihovu potrebu za nikotinom.

ICE VAPE, naime, sadrži 2% nikotina i soli nikotina. Što znači da će vaša potreba za cigaretom biti zadovoljena mnogo brže i lakše nego običnom cigaretom.

Uz to ova elektronska cigareta pomaže manjem zagađenju životne sredine!

Želite da se odviknete od pušenja?

Ukoliko želite da ostavite cigarete, ICE VAPE elektronska cigareta je Vaš saveznik!

Čak i vrapci na grani znaju da pušenje nije zdravo, no odvikavanje od cigareta nije uopšte lak poduhvat.

Zato ICE VAPE može da Vam pomogne da taj proces bude mnogo lakši. Jer se ne odičete ni samog užitka a ni navike, samo izbacujete štetne materije koje tradicionalne cigarete imaju.

Inostrane studije su zapravo pokazale da su elektronske cigarete i uređaji dva puta efikasniji za prestanak pušenja od drugih terapija.

Pored nikotinskih cigareta, ove elektronske cigarete nude i opciju bez nikotina, tako da mogu da Vam pomognu tokom celog procesa odvikavanja.

Ostaje Vam samo da uživate u prijatnim i osvežavajućim aromama uz Vašu omiljenu “Moja Tašta ne pije svašta” kafu.

Elektronske cigarete u zatvorenom prostoru

Neprijatni mirisi na odeći, koži i u domu koji se čak i u zidove u uvlače su dobro poznata mana tradicionalnih cigareta.

Uz ICE VAPE elektronske cigarete taj problem će postati prošlost. Ova elektronska nargila obiluje prijatnim aromama voća i Vaših omiljenih pića, stoga će Vaše uživanje biti višestruko!

Takođe, pušenje u automobilu, restoranu, pa čak i kancelariji više neće biti stvar prošlosti i razloga za neprijatnosti.

Arome ICE VAPE cigareta ne smetaju ljudima u Vašoj okolini i ne predstavljaju opasnost po njihovo zdravlje.

Elektronske cigarete, prema studijama, mogu u značajnoj meri smanjiti uticaj toksičnih supstanci koje se nalaze u klasičnim cigaretama.

Pročitaj više